Oferta SEO

SEO

Pas cu Pas: Cum putem începe colaborarea pentru servicii SEO

 1. Completați formularul de comandă cu informații despre afacerea dvs. și pachetul dorit.
 2. Veți primi un e-mail care va conține: un set de întrebări suplimentare, necesare în vederea colaborării + factura fiscală aferentă pachetului achiziționat.
 3.  Dacă aveți întrebări suplimentare sau neclarități, puteți răspunde la e-mailul primit,solicitând o convorbire telefonică. În cel mai scurt timp un consultant Avenio va lua legătură cu dvs.
 4. După finalizarea procesului de achiziție și confirmarea plății, vom începe implementarea serviciilor SEO, în vederea obținerii rezultatelor dorite într-un termen cât mai scurt.

*Tarifele serviciilor sunt susceptibile să varieze în funcție de cerințele suplimentare ale clientului.

Formular de comandă

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Mă interesează pachetul de servicii:
Nivelul dvs. de înțelegere în ceea ce privește SEO este?
Vă rugăm să completați acest câmp în cazul în care aveți întrebări sau neclarități.
Sunt de acord cu termenii și condițiile Avenio.com

Detalii servicii: 

 • Audit SEO – Constă într-o evaluare exhaustivă a site-ului web pentru identificarea punctelor slabe și a oportunităților de îmbunătățire în ceea ce privește optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). Auditul cuprinde analiza aspectelor tehnice, conținutului, structurii site-ului și a backlink-urilor pentru a furniza recomandări specifice pentru optimizare și îmbunătățirea vizibilității și a poziției site-ului în rezultatele căutării
 • Website & Competitor Analysis – Implică evaluarea detaliată a site-ului web al clienților și a concurenților lor în mediul online. Această analiză cuprinzătoare are ca scop identificarea punctelor tari și a slăbiciunilor în ceea ce privește design-ul, experiența utilizatorului, conținutul, performanța SEO și altele. Prin evaluarea concurenților, se urmărește înțelegerea pe deplin a pieței și a modului în care se poziționează site-ul clienților în comparație cu altele din industrie. Această analiză oferă o bază solidă pentru dezvoltarea și implementarea strategiilor de marketing online eficiente și competitive
 • Ranking Report – Raport care prezintă pozițiile unui site web în rezultatele căutării pentru anumite cuvinte cheie sau termeni de căutare. Acest raport furnizează informații despre clasamentul site-ului în motoarele de căutare precum Google, Bing sau Yahoo și poate include și alte metrici relevante, cum ar fi vizibilitatea organica, traficul organic și evoluția în timp a poziționării în căutările online. Analiza periodică a rankingului este esențială pentru evaluarea eficacității strategiilor de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) și pentru monitorizarea performanței site-ului în comparație cu concurenții săi.
 • Keyword Research – Proces fundamental în optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) care implică identificarea și analiza cuvintelor cheie relevante pentru afacerea dvs. Această cercetare exhaustivă include evaluarea volumului de căutare, a concurenței și a relevanței cuvintelor cheie pentru a selecta cele mai potrivite pentru a atrage trafic de calitate către website și pentru a îmbunătăți clasamentul în rezultatele căutării. Analiza cuvintelor cheie este esențială pentru dezvoltarea și implementarea strategiilor de marketing online eficiente și pentru creșterea vizibilității și a traficului organic.
 • Optimizare On-Page și Off-PageOptimizarea On-Page se referă la îmbunătățirea elementelor direct pe pagină a site-ului web, cum ar fi meta-titlurile, meta-descrierile, structura URL-urilor, conținutul textual și optimizarea imaginilor, pentru a crește relevanța și indexarea paginilor în motoarele de căutare. Optimizarea Off-Page constă în acțiunile realizate în afara site-ului web pentru a îmbunătăți autoritatea și relevanța acestuia în ochii motoarelor de căutare. Aceste acțiuni includ obținerea de backlink-uri de la alte site-uri web de încredere, participarea la social media, listarea în directoare online și alte metode de promovare externă.
 • Suport email – contact pe email la adresa office@maximate.com. Timpul de răspuns este de maxim 24 h.
 • Suport telefonic – Prin intermediul solicitării pe e-mail la adresa office@maximate.com, clienții pot programa o discuție telefonică cu un specialist Avenio. Vom stabili împreună o dată convenabilă imediat ce primim solicitarea dvs. Timpul alocat maxim este de 1 ore pe săptămână.

Contact

Completați formularul alaturat și unul dintre consultanții noștri vă va contacta în cel mai scurt timp.

Bucuresti, Romania

Sector 1

Project 1

banner
banner

Project 2

banner