Oferta Google Ads

Google Ads

Pas cu Pas: Cum putem începe colaborarea în Google Ads

 1. Completați formularul de comandă cu informații despre afacerea dvs. și pachetul dorit.
 2. Veți primi un e-mail care va conține: un set de întrebări suplimentare, necesare în vederea colaborării + factura fiscală aferentă pachetului achiziționat.
 3.  Dacă aveți întrebări suplimentare sau neclarități, puteți răspunde la e-mailul primit,solicitând o convorbire telefonică. În cel mai scurt timp un consultant Avenio va lua legătură cu dvs.
 4. După finalizarea procesului de achiziție și confirmarea plății, vom începe implementarea serviciilor pentru contul dvs. de Google Ads conform pachetului ales.

*Tarifele serviciilor sunt susceptibile să varieze în funcție de cerințele suplimentare ale clientului.

Formular de comandă

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Mă interesează pachetul de servicii:
Aveți deja un cont de Google Ads / Google Merchant Center?
Ce buget intenționați să alocați pentru marketing online?
Nivelul dvs. de înțelegere în ceea ce privește Google Ads este?
Obiectivul dvs. folosind Google Ads este:
Bifați toate opțiunile care va interesează.
Vă rugăm să completați acest câmp în cazul în care aveți întrebări sau neclarități.
Sunt de acord cu termenii și condițiile Avenio.com

Detalii servicii:

 • Performance Max Ads – Opțiune avansată de publicitate care utilizează inteligență artificială și machine learning pentru a distribui automat anunțuri în diverse formate și pe diverse platforme Google, cum ar fi căutarea, Display-ul, YouTube și Discovery. Acest serviciu permite maximizarea performanței campaniilor publicitare prin optimizarea automată a licitațiilor și alocarea eficientă a bugetului pentru a atinge obiectivele stabilite de afacere.
 •  Search Campaigns – Aceste campanii își propun să afișeze anunțuri plătite în rezultatele căutării pentru cuvintele cheie relevante pentru afacerea dvs., contribuind astfel la creșterea vizibilității și a traficului calificat către website.
 • Keywords research – Constă în identificarea și analiza cuvintelor cheie relevante pentru afacerea dvs., cu scopul de a dezvolta strategii de marketing online eficiente.
 • Monitorizare și optimizare negative keywords – eliminăm termenii care nu sunt relevanți pentru afacerea dvs. și reducem astfel costurile inutile.
 • Search DSA (Dynamic Search Ads) – Crearea și gestionarea campaniilor publicitare pe Google Ads care utilizează tehnologia de căutare dinamică pentru a genera automat anunțuri relevante pe baza conținutului site-ului tău web. Aceste campanii sunt concepute să targeteze căutările relevante ale utilizatorilor pe baza conținutului și a structurii site-ului tău, contribuind astfel la creșterea traficului și a conversiilor.
 • Set Up Google Merchant Center – Configurarea și optimizarea inițială a contului Google Merchant Center. Acest proces include crearea profilului comerciantului, încărcarea și gestionarea catalogului de produse, configurarea detaliată a informațiilor despre produse.
 •  Set Up evenimente de conversie – Acest proces include identificarea și setarea de acțiuni specifice pe care doriți să le urmăriți, cum ar fi achizițiile, completarea formularelor sau vizualizarea paginilor cheie. Implementarea evenimentelor de conversie este esențială pentru măsurarea și optimizarea eficacității campaniilor de marketing și a experienței utilizatorilor, permițându-ți să obțineți date detaliate despre comportamentul vizitatorilor și să luați decizii mai informate pentru afacerea dvs.
 • Shopping Ads – Permite afacerilor să-și promoveze produsele direct în rezultatele căutării Google și pe alte platforme Google, cum ar fi Google Shopping și YouTube. Anunțurile sunt afișate sub formă de imagini, împreună cu prețurile și titlurile produselor, furnizând utilizatorilor informații utile și atractive despre produsele dvs. Acest tip de publicitate este extrem de eficient pentru magazinele online, deoarece ajută la atragerea atenției utilizatorilor către produsele tale în timp ce sunt în etapa de căutare și de luare a deciziilor de achiziție.
 •  Display Ads – Implică crearea și gestionarea campaniilor publicitare pe rețeaua Google Display, care cuprinde milioane de site-uri web, videoclipuri și aplicații. Anunțurile sunt afișate sub formă de imagini, texte sau videoclipuri și pot fi direcționate către publicul țintă în funcție de interese, comportamente sau alte criterii relevante. Aceste campanii sunt ideale pentru creșterea vizibilității brandului, generarea de trafic către site și creșterea conștientizării produselor sau serviciilor tale în rândul audienței potențiale.
 • Creative campanii – În funcție de pachetul de servicii ales, putem oferi realizarea și implementarea gratuită a bannere-lor și copywriting-ul reclamelor de către specialiștii noștri, sau aceste servicii pot fi furnizate de către client.
 •  Suport email – contact pe email la adresa office@maximate.com. Timpul de răspuns variază în funcție de pachetul de servicii ales.
 •  Suport telefonic – Beneficiu exclusiv al pachetului ‘Elite’: Prin intermediul solicitării pe e-mail la adresa office@maximate.com, clienții pot programa o discuție telefonică cu un specialist Avenio. Vom stabili împreună o dată convenabilă imediat ce primim solicitarea dvs. Timpul alocat maxim este de 2 ore pe săptămână.
 •  Suport WhatsApp – Prin intermediul serviciului WhatsApp, clienții pot comunica rapid informații vitale, precum necesitatea reducerilor pentru produse specifice, modificări de stoc, sau cereri pentru promovarea anumitor produse
 •  Consultanță e-Commerce – Serviciu exclusiv oferit în cadrul pachetului ‘Elite’: clienții pot solicita o discuție telefonică sau prin Zoom, cu o durată de maxim o oră, la fiecare două săptămâni, pentru discutarea detaliată a contului lor de publicitate, performanța vânzărilor, optimizarea site-ului și rezolvarea oricăror probleme legate de e-commerce.

Contact

Completați formularul alaturat și unul dintre consultanții noștri vă va contacta în cel mai scurt timp.

Bucuresti, Romania

Sector 1

Project 1

banner
banner

Project 2

banner