Oferta Facebook Ads

Facebook Marketing

Pas cu Pas: Cum putem începe colaborarea în Facebook Marketing

 1. Completați formularul de comandă cu informații despre afacerea dvs. și pachetul dorit.
 2. Veți primi un e-mail care va conține: un set de întrebări suplimentare, necesare în vederea colaborării + factura fiscală aferentă pachetului achiziționat.
 3.  Dacă aveți întrebări suplimentare sau neclarități, puteți răspunde la e-mailul primit,solicitând o convorbire telefonică. În cel mai scurt timp un consultant Avenio va lua legătură cu dvs.
 4. După finalizarea procesului de achiziție și confirmarea plății, vom începe implementarea serviciilor pentru contul dvs. de Facebook conform pachetului ales.

* Tarifele serviciilor sunt susceptibile să varieze în funcție de cerințele suplimentare ale clientului.

Formular de comandă

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Mă interesează pachetul de servicii:
Ce buget intenționați să alocați pentru marketing online?
Nivelul dvs. de înțelegere în ceea ce privește Facebook Ads este:
Vă rugăm să completați acest câmp în cazul în care aveți întrebări sau neclarități.
Sunt de acord cu termenii și condițiile Avenio.com

Detalii servicii:

 • Postări săptămânale / zilnice – În conformitate cu pachetul selectat, gestionăm postările pe Facebook/Instagram.
 • Bannere + copywriting – În funcție de pachetul ales, acestea pot fi incluse (sunt create de către specialiștii noștri), sau oferite de către client.
 •  Instalare pixel de urmărire – implementarea instrumentului esențial pentru urmărirea și analiza eficientă a comportamentului vizitatorilor pe site-ul dvs
 •  Creare evenimente de conversie -crearea unui sales funnel
 •  Creare audiențe personalizate – identificarea și segmentarea precisă a utilizatorilor în funcție de interese, comportamente și alte criterii relevante, pentru a optimiza strategiile de marketing și a spori eficacitatea campaniilor publicitare.
 •  Reclame cu feed produse (catalog) – utilizarea unor informații actualizate dintr-un feed de date, pentru a prezenta automat anunțuri relevante și actualizate pentru utilizatorii din audiența țintă.
 •  Reclame dinamice – includ mai multe creative precum: feed de produse, bannere, video-uri care vor fi livrate în mod dinamic audienței țintă.
 •  Remarketing – Targetarea utilizatorilor care au interacționat anterior cu site-ul sau conținutul dvs., pentru a le prezenta anunțuri personalizate, cu scopul de a stimula conversiile.
 •  Monitorizarea traficului – Pentru optimizare reclamelor, crearea rapoartelor și dezvoltarea unui sales funnel (pâlnie de vânzări).
 •  Suport email – contact pe email la adresa office@maximate.com. Timpul de răspuns variază în funcție de pachetul de servicii ales.
 •  Suport telefonic – Beneficiu exclusiv al pachetului ‘Elite’: Prin intermediul solicitării pe e-mail la adresa office@maximate.com, clienții pot programa o discuție telefonică cu un specialist Avenio. Vom stabili împreună o dată convenabilă imediat ce primim solicitarea dvs. Timpul alocat maxim este de 2 ore pe săptămână.
 •  Suport WhatsApp – Prin intermediul serviciului WhatsApp, clienții pot comunica rapid informații vitale, precum necesitatea reducerilor pentru produse specifice, modificări de stoc, sau cereri pentru promovarea anumitor produse
 •  Consultanță e-Commerce – Serviciu exclusiv oferit în cadrul pachetului ‘Elite’: clienții pot solicita o discuție telefonică sau prin Zoom, cu o durată de maxim o oră, la fiecare două săptămâni, pentru discutarea detaliată a contului lor de publicitate, performanța vânzărilor, optimizarea site-ului și rezolvarea oricăror probleme legate de e-commerce.

Contact

Completați formularul alaturat și unul dintre consultanții noștri vă va contacta în cel mai scurt timp.

Bucuresti, Romania

Sector 1

Project 1

banner
banner

Project 2

banner